|  Slovensko   |   Italiano   |

Izobraževanje

1.nedeljsko kulinarično srečanje: priprava visoke grede in kopriva v kulinariki

logo

Koper, 27.02.2019

V A B I L O

Z mesecem marcem 2019 pričenjamo v Društvu Zdrav podjetnik nov program: NEDELJSKA KULINARIKA NA EKO TOČKI. Namen programa je seznaniti širšo lokalno populacijo z izvirnimi okusi domače zelenjave in sadja, predvsem za lokalnih zelišč. V okviru programa kulinarike bomo pripravili tudi druge predstavitve s področja dela in aktivnosti našega društva (delo na vrtu, pridelava in predelava zelišč, rekreacija na prostem…)

visoka greda2To nedeljo, 3. marca 2019 bomo predstavili:

 Priprava visoke grede na vrtu
 Kopriva v kulinariki

Sledila bo degustacija naših zeliščnih čajev in palačink.

Pričenjamo ob 15.00 uri na Eko točki v Dekanih. Veseli bomo vašega druženja.

Društvo Zdrav podjetnik

Irena Bartolič, predsednica

 

 

 

 

 

 



Društvo Zdrav Podjetnik . © 2016. Vse pravice pridržane.
Avtor strani O piškotkih na spletni strani